Alpha

För fjärde året i rad anordnar Tureholmskyrkan och Equmeniakyrkan Nävlinge-Rickarum en gemensam Alpha-kurs på Humlalyckan i Bjärröd. Alpha är en grundkurs i kristen tro och är öppen för alla som är intresserade av att upptäcka eller återupptäcka vad kristendomen handlar om; både för dem som behöver en påminnelse om varför de tror och för dem som inte är riktigt säkra på vad de tror på - eller om de tror.

Kursen kommer äga rum på onsdagskvällar kl.18:00-20:30 och startar den 30 januari. Vi möts totalt nio tillfällen. Varje onsdagsträff består av en måltid, ett föredrag och smågruppsamtal. Vi erbjuder föreläsningar av människor från olika bakgrund, samfund och perspektiv, god mat och ärliga och viktiga samtal.

Vi hoppas att du vill vara med!

Kostnad: 800 kr. För anmälan och frågor, kontakta församlingens pastor Derek Walles 0737 154693 eller info@tureholmskyrkan.se.