Glädjens Färger

Nyårskonsert i Tureholmskyrkan

Leslie Michele, som gästade Sösdala hösten 2015 och bland annat gav en uppskattad välgörenhetskonsert, kommer tillbaka! Tillsammans med Dan Inge Olsson och musiker och sångare från Tureholmskyrkan ger hon en konsert med sånger präglade av glädje.

Ljuset återvänder, vi börjar gå från de mörkaste dagarna till dagar av mer ljus. Det är glädjen som släpper ljusets färger och strålar fria, inte bara under jultiden utan genom hela året. Sångerna som kommer framföras, av bland andra Simon & Garfunkel, James Taylor och Bill Withers, vill hjälpa oss komma ihåg glädjens kraft under stunder av uppgivenhet och att glädje är ett sätt att dela uppmuntran med varandra.

Leslie Michele är en klassiskt skolad sångerska som har uppträtt över hela världen. Hon brinner för att genom musik och i handling förändra samhället till det bättre. Hon leder lovsång i Urban Village Church, Hyde Park, Chicago och är en av medlemmarna i musikkollektivet The Many, som beskriver sig själva som "an uncommon, intentionally diverse collective making music for people to sing together about peace and justice and a world where all belong." Om du vill höra Lesiie sjunga eller läsa mer om henne och The Many, kolla in themanyarehere.com eller deras Facebook-sida.

Entréavgift: 100 kr. Under 15 år fri entré. Ej förköp. Betalning via Swish eller kontant. Insläpp kl.17:30.

Glöggmingel efter konserten.

Kom och dela glädjens gåva med oss!

Konserten arrangeras i samarbete med Studieförbundet Bilda