Tureholmskyrkan
 

Närmaste händelser:

Prenumerera på RSS
17

Onsdag 17 oktober

Dagträff

14:00Taizé
Maggan Martinsson och Marisete Martinsson berättar om och visar bilder från resan till Taizé. Servering.

Minikören

18:00Övning

Konstkurs

18:00Alla välkomna! Ledare: Emelie Ånskog 0703-760350.
Se hela kalendern
 

Välkommen till Tureholmskyrkan

Vi är vanliga människor, vi som är med i Tureholmskyrkan, långt ifrån perfekta eller färdiga. Också vi misslyckas ibland, precis som alla andra och ganska ofta står vi där med de svåra frågorna, våra tvivel och vår oro. Ändå vill vi försöka följa Jesus, han som lovat att vara med oss alla dagar.

Vi vill vara en öppen och generös kyrka där budskapet om Jesus är tydligt!

 

Onsdag 17 oktober kl.14:00

Maggan Martinsson och Marisete Martinsson berättar om sommarens resa till Taizé i Frankrike, dit de åkte tillsammans med några av regionens konfirmander. Servering. Välkommen du som är ledig dagtid.
 

Lördag 20 oktober kl.9:00

En frukostsamling för män under rubriken "Jag är som jag är". Samlingen leds av Kent Egging, amerikansk pastor och missionär i Ryssland, sedan några år bosatt i Sösdala. Välkomna!
 

Onsdagar kl.18:00-20:00

Välkommen både du som varit med innan och du som är ny, oavsett förkunskaper. För mer information, kontakta Emelie Ånskog tfn 0703-760350. 

 

Onsdagar kl.14:00-17:00

Välkommen till Tureholmskyrkans onsdagscafé, en mötesplats för alla som vill fika till självkostnadspris. Håll utkik efter caféskylten vid vägen - då är det öppet! Tredje onsdagen i varje månad är det dagträff istället för café.