Närmaste händelser:

Torsdag 25 april

Scout

18:00Jeriko
Plats: Skoghus. Samling vid kyrkan kl.17:45 om du behöver skjuts eller vill samåka.
Se hela kalendern

Välkommen till Tureholmskyrkan

Vi är vanliga människor, vi som är med i Tureholmskyrkan, långt ifrån perfekta eller färdiga. Också vi misslyckas ibland, precis som alla andra och ganska ofta står vi där med de svåra frågorna, våra tvivel och vår oro. Ändå vill vi försöka följa Jesus, han som lovat att vara med oss alla dagar.

Vi vill vara en öppen och generös kyrka där budskapet om Jesus är tydligt!

Välkommen tisdag 30 april

Kl.19 Samling vid brasan. Vårtal av Frida Dahlén. Körsång. Efter brasan café och korvgrillning.      Kl.21 Konsert "Psalmer och sånger på eget vis". Jakob Andersson med band framför gamla psalmer och läsarsånger på ett sätt du aldrig hört dem förut! Fri entré. Kollekt.

Lördag 4 maj kl.9:00

En frukostsamling för män under rubriken "Arbete och tro". Samlingen leds av Bengt Åkesson från Rickarum, pastor och församlingsutvecklare i Equmeniakyrkan Region Syd. Anmälan på anslag i Tureholmskyrkans foajé. Välkomna!

Onsdagar kl.14-17

Välkommen till Tureholmskyrkans onsdagscafé, en mötesplats för alla som vill fika. Håll utkik efter caféskylten vid vägen - då är det öppet! En onsdag i månaden (oftast tredje onsdagen) är det dagträff istället för café.