Närmaste händelser:

Onsdag 18 september

Dagträff

14:00Bilder från Afrika
Nisse och Majvi Bertilsson, Höör. Program, servering och gemenskap.

Torsdag 19 september

Messy Church

Söndag 22 september

10:00"Ingen vanlig måltid" Apg 10
Predikan av Steve Swanson, Malmö. Sång av Helén Georgiadis. Kyrkvärdsgrupp 2. Söndagsskola.
Se hela kalendern

Välkommen till Tureholmskyrkan

Vi är vanliga människor, vi som är med i Tureholmskyrkan, långt ifrån perfekta eller färdiga. Också vi misslyckas ibland, precis som alla andra och ganska ofta står vi där med de svåra frågorna, våra tvivel och vår oro. Ändå vill vi försöka följa Jesus, han som lovat att vara med oss alla dagar.

Vi vill vara en öppen och generös kyrka där budskapet om Jesus är tydligt!

Nyhet! Nu öppet till kl.18

Välkommen till Tureholmskyrkans onsdagscafé, en mötesplats för alla som vill fika, spela spel och umgås. Nytt för hösten är att caféet är öppet en timme längre, kl.14-18, så att även du som jobbar ska hinna dit. Tredje onsdagen i månaden är det dagträff istället för café.

Onsdag 18 september kl.14

Nisse och Majvi Bertilsson från Höör visar bilder och berättar från sina resor i Afrika. Servering. Välkommen du som är ledig dagtid, oavsett ålder!
Messy Church

Torsdag 19 september 17:30-20

Välkommen till en kväll för alla åldrar, där vi pysslar och leker tillsammans. Drop in-kvällsmat serveras kl.17:30-18:15, kostnad 20 kr. Kvällen avslutas med en andakt. Vill du veta mer om vad Messy Church är för något? Läs mer