Hälsa för kropp och själ

En må bra-dag för kvinnor i alla åldrar! Lördagen den 9 mars kl.9:30-15:30 ca.

Föreläsare

Tiina Lindström Hälvä bor i Finja och har mer än 17 års erfarenhet av hälsorådgivning. Expertis framför allt inom alkalisk mat och har skrivit fyra böcker i ämnet. En av dessa blev Finlands mest sålda hälsobok. För Tiina är det viktigt att hjälpa andra att må bättre och leva upp till sin fulla potential. Detta är möjligt genom alkalisk kost som ökar energinivåerna samt förbättrar immunförsvaret och sömnen.

Rhonda Egging flyttade från USA till Sösdala i Sverige. Lyssna till hennes berättelse om vad det var som fick henne och hennes man att ta detta stora steg. Om hennes arbete i Sverige och Ryssland, och hennes engagemang för konst och skapande, för kvinnor och familjer.

Sång och musik

Medverkar gör också Malin Olofsson från Helsingborg. Med sång och musik inspirerar hon oss att glädjas över livet, gemenskap och oss själva. Hon har studerat Music in Worship vid North Park University, Chicago, USA.

Lunch

För lunchen ansvarar Cecilia "Cilla" Lindqvist från Sösdala, pigg och alltid glad. Av henne beställer vi catering till olika samlingar i vår kyrka. Till vardags är hon säljare på Grönsakshallen Sorunda Syd.

Utställare

Möt och inspireras av våra utställare, som alla är kvinnor från Sösdala. De är här för dig denna dag!

Pia och Christina som driver Sösdala Blomsterhandel deltar med sin kreativitet, vackra arrangemang och smakprov på vad deras butik har att erbjuda.

Maria Tennevi visar sina produkter från Forever baserade på aloe vera: hudvård, kosttillskott, vitaminer med mera. Maria ger tips och råd och hjälper till att hitta det som passar just dig.

Magdalena Lidén från Hälsoprofilen i Hässleholm. Sösdalatjej som brinner för träning och hälsa. Hon inspirerar dig gärna till en hälsosam livsstil. Utmana dig själv hos henne!

Från Ateljé Viktoria träffar vi Ingrid och Sanna. Med butik mitt i byn ger de kvinnor möjlighet att hitta plagg som passar varje unik person. Egen konfektion bland annat i ull och linne. Ta del av några av deras plagg, känn och prova.

Marie Andreasson från Laser & Massage-hälsan, Hälsans Hus, deltar med sin kunskap och erfarenhet av behandling med laser och massage. Behandlar bland annat värk effektivt.

Talar Sako kom till Sösdala 2014. Hon har utbildat sig inom kosmetik, är nagelskulptris, fixar ögonbryn och ögonfransar. Hon finns med oss denna dag med sitt "Talar Beauty Art" och visar sina produkter och sitt arbete.

Cecilia Lindholm driver LockySalongen, hon är frisör och utbildad inom "Hårologi". Denna dag kan du få ditt hår testat hos henne och ta del av produkter hon kan rekommendera som passar just ditt hår.

Anmälan och kostnad

Senast den 15 februari till info@tureholmskyrkan.se eller till kyrkans exepdition öppen tisdag och onsdag förmiddag, tfn 0451-602 36.

Dagen kostar 200 kr. I detta ingår fika, lunch, fika, två föreläsningar och några små överraskningar.

Tidningen JUNIA, Sorunda Syd, kvinnliga lokala företagare (se ovan).

Med reservation för eventuella ändringar.