Messy Church - vad är det för nåt?

Messy Church är ett koncept som ursprungligen kommer från England och nu finns över hela världen. Messy Church - ordagrannt "rörig kyrka" - innehåller tid för skapande och aktivitet, fika/måltid och andakt. Konceptet riktar sig inte bara till barn utan till alla åldrar. Det är det som är styrkan och meningen med Messy Church, att få vara tillsammans över generationsgränserna.

Nyfiken att pröva på Messy Church?

Då är du välkommen till Tureholmskyrkan lördagen den 16 februari, första lördagen på sportlovet. Först kommer det finnas möjlighet för olika typer av pyssel, skapande och andra aktiviteter. Du gör så mycket eller lite du vill, det är också helt okej att bara sitta och prata och umgås. Sedan går vi in i kyrksalen för en andakt, då vi samlas i det speciella Messy Church-tältet och får höra en bibelberättelse, sjunga och be tillsammans. Vi kommer såklart också att fika.

Lördagen den 16 februari kl.10-12. Ingen föranmälan, det är bara att komma!