Tureholmskyrkan
 

Kontakt

Emma Olsson
Tel: 0708-18 08 31

Kommande program:

Inga poster just nu
Se hela kalendern
 

Soul Children - en alldeles ovanlig kör...

Vi träffas på fredagar kl.18:15-19:30 i Tureholmskyrkan. Du som går i årskurs 5-9 år välkommen att vara med. Soul Children är en körrörelse som startades av Walt Whitman i USA och som 2001 kom till Norge. Idag finns Soul Children i flera länder i världen, och nu även i Sösdala.

Soul Children vänder sig till tweens - dem som är "in between" barn och tonår, som idag talas om som den nya tonårsåldern. Visionen är att unga ska få lära känna evangeliet - det glada budskapet om Jesus - genom musik som de känner igen sig i. Musikstilarna är allt från gospel, soul och R'nB till pop och rock. I Soul Children betonas närvaron och uttrycket i sångerna, så lika viktigt som sången och musiken är dans och rörelse.

Soul Children vilar på tre ben: det musikaliska, det sociala och det andliga, så förutom sång kommer varje samling också innehålla någon typ av aktivitet där vi har roligt tillsammans och lär känna varandra, samt en andakt. Vi vill erbjuda en trygg miljö där vi kan hitta ett språk för att tala om tro, tvivel och andra saker som fyller våra liv. Vi kommer långt genom sång och musik, men vi behöver även hitta platser för att samtala.

Soul Children är för närvarande vilande.