”Så älskade Gud världen att Han gav den sin ende son, för att de som tror på Honom, inte ska gå under, utan ha evigt liv”
Joh.3:16

Om församlingen

Vi tror att Jesus vill ha en relation med oss människor. Att Han vill hjälpa oss att leva våra liv och vara en del av vår vardag. Vi i Tureholmskyrkan är inga perfekta eller färdiga människor. Även vi kämpar med de svåra livsfrågorna.

Vi vill försöka följa Jesus, som gripit våra hjärtan! Sen är det gott att få vara med och dela detta med andra. Man behöver inte ha en ”jättetro” för att få vara med. Nej! Men Jesus och tron på Honom är viktig och likaså att Han får vara vårt centrum. Vi vill vara en kyrka för hela livet, där mötet med Jesus Kristus förvandlar - mig, dig och världen.

Vi praktiserar både dop av barn och vuxna. Vi erbjuder gärna vår kyrka för bröllopshögtider. Församlingens pastor har behörighet att förrätta laglig vigsel. Hjälp vid dödsfall och begravning är en självklarhet. Gudstjänst firas som regel varje söndag klockan 10.00 (ibland klockan 18.00), året om. Möjlighet att fira nattvard i Tureholmskyrkan ges regelbundet.

Vi erbjuder möjlighet till samtal, själavård och bikt (pastor med tystnadsplikt/rätt).

Församlingens arbete finansieras genom frivilliga gåvor, kollekt. Det finns inget tvång att man måste betala si och så mycket för att få vara med.

Församlingen är en del av Equmeniakyrkan.

Har Du frågor eller om Du behöver hjälp av något slag, ta gärna en kontakt!