Infoträff om konfirmationsläsning

I höst tänker vi åter starta upp konfirmationsläsning i Tureholmskyrkan. 

Är du nyfiken och vill veta mer så är du och dina vårdnadshavare välkomna på ett informationsmöte torsdagen 23 mars kl 19.
Välkomna! /Tureholmskyrkans församlingsstyrelse

Konfirmationsundervisningen tar upp frågor som på olika sätt berör livet. Det kan dels handla om relationer, relationen till mig själv, till kompisar eller till en förälder. Det kan även handla existentiella frågor kring livet och döden, miljö och klimatpåverkan med mera.  Under konfirmationstiden får konfirmanden även möjlighet att pröva på olika uttryckssätt för tro till exempel vara delaktig i gudstjänster. Konfirmanden får möjlighet att växa och utvecklas i gemenskap med andra och med Gud. 

Konfa var för oss en jätterolig tid. Vi träffade nya vänner och hittade gemenskap. Det var underbart att träffas en gång i veckan och prata med varandra och lära oss mer om kristendomen. Nu går vi konfas (Xtend) 4 och ska snart resa till Litauen på missionsresa. Det bästa med Tureholmskyrkans konfa är att man får träffa så många nya människor när man går på läger med andra konfasgrupper samt att konfasledarna verkligen lyssnar på en och ser till att ens tid i kyrkan är rolig och lärorik. 
/Hedda och Elsa

Vill du veta mer?

Om du har frågor eller behöver hjälp av något slag är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Tureholmskyrkan, Sösdala Map

Tureholmskyrkan
Hanåsvägen 15
282 71 Sösdala

Exp. 0451 - 602 36
info@tureholmskyrkan.se

Bokningsansvarig

Lana Odegova

0792-01 93 20

versionschool2018@gmail.com

Ordförande

Mattias Mohlin

0760-35 39 62

mattias.mohlin@gmail.com