Välkomna tillbaka!

Äntligen öppnar vi upp våra gudstjänster igen!

Utifrån rådande restriktioner max 50 deltagare. Kyrkvärdar finns på plats och hjälper oss att hålla avstånd.

Så välkomna på gudstjänst söndagar kl.10, 6 och 13 juni i kyrkan, 20 juni på Skoghus. På gudstjänsten på Skoghus kommer vi vara utomhus (förhoppningsvis) och då kan vi vara så mycket som 100 personer.

Vi har fortfarande uppehåll med kyrkkaffe, däremot får man gärna ta med sig sin egen fikakorg så kan vi ändå fika tillsammans efter gudstjänsterna.

Det är fortfarande viktigt att följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd för att undvika smittspridning. Vi behöver fortsätta att skydda varandra och de grundläggande råden gäller fortfarande:

• Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk
  • Håll avstånd till andra både inomhus och utomhus
  • Tvätta händerna ofta
  • Testa dig vid symtom.

Vill du veta mer?

Om du har frågor eller behöver hjälp av något slag är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Tureholmskyrkan, Sösdala Map

Hanåsvägen 15